7 salaisuutta minusta

tiistaina, marraskuuta 07, 2017


1. Lukihäiriö. Kyllä, tämä neiti joka on kirjoittanut blogia jo useamman vuoden ajan, käy lukiota ja haaveilee yliopistoon pääsystä omistaa vaikean lukihäiriön. Sain niin sanotun diagnoosin lukihäiriöstä noin vuosi sitten hakeuduttuani itse testeihin ja tähän päivään asti tämä onkin ollut salaisuus. Lukeminen on aina ollut itselleni sellainen asia, minkä kanssa olen joutunut tuskailemaan, mutta en ollut aikaisemmin koskaan edes ajatellut sitä vaihtoehtoa, jospa minulla olisikin lukihäiriö. 


2. Pitkävihaisuus on yksi piirre, jota vihaan itsessäni. Minua ei saa helposti ärsyyntymään, saatika suuttumaan. Mutta silloin, kun joku osuu erittäin heikkoon kohtaan, vihani on aivan sietämätöntä. Se, joka onnistuu minut saamaan vihaiseksi, joutuu yleensä kohtaamaan vihani myös useamman viikon, ellei jopa kuukausien ajan. Pahimmissa tapauksissa olen ollut jollekin henkilölle vihainen useamman vuoden ajan...


3. Yksinäisyys ei ole minulle negatiivinen salaisuus. Vietän paljon aikaa yksinäni ja arkisin minulle riittää koulukavereiden kanssa koulussa vietetty aika, ja sen jälkeen haluan kotiin rauhoittumaan ihan itsekseni. Rakastan avomiestäni aivan älyttömästi ja yhteisen kodin jakaminen on unelmaa, mutta silti jokaisen päivän tulee tarjota minulle myös sitä aivan omaa aikaa, jolloin voin keskittyä ihan rauhassa itseeni. Voidaanhan sitä ajatella, että yksinäisyys on epäonnistunutta itsensä kanssa olemista. 


4. Tietokonepelit! Nyt kun avopuolisoni on armeijassa ja hänen tietokoneensa on täysin vapaasti käytettävissäni, voin aina silloin tällöin pelailla tietokonepelejä, niin kuin olen aikoinani vanhemmillani asuessa tehnyt. Sims, Driver ja Dota olivat aikoinaan kovassa suosiossa, mutta tällä hetkellä kiinnostukseni keskittyy peliin nimeltä Battlegrounds. Harmi vain, että koulu vie suurimman osan vapaa-ajastani, joten en kovinkaan usein kerkeä pelaamaan mitään pelejä. 


5. Tatuointikuume on tällä hetkellä erittäin suuri! Tämä tatuointikuume on osa näitä salaisuuksia sen takia, että siihen liittyy hauska tarina. Kävin hakemassa itselleni napakorun noin puolitoista vuotta sitten ja syy siihen oli tämä sietämätön tatuointikuume. Yritin saada itseäni hillittyä, sillä en halunnut vielä niin nuorena ottaa tatuointia. Kyllähän se hetkellisesti auttoikin, mutta nyt olemme taas siinä lähtökohdassa, että jokin tatuointi olisi kiva saada! 


6. Opiskelun into on melkein aina ollut itselläni todella korkea, mutta lukion kaksi ensimmäistä vuotta veivät kyllä kaikki voimani, mitä minulla oli. Nyt kolmannella vuodella ollessani, minusta tuntuu, etten kykene panostamaan kouluun enää yhtään niin hyvin kuin ennen. Onneksi minusta tuntuu, olen pikkuhiljaa saamassa motivaatiotani ja voimiani takaisin!


7. Täydellisyyteen pyrkijä. Olen ollut perfektionisti jo niin kauan, kuin olen kyseisen sanan edes tietänyt! Olen aina halunnut olla joko porukan huonoin tai porukan paras, ja kokenut tarvetta olla hyvä kaikessa. Välillä se jopa ärsyttää, ettei voisi vain ottaa rennommin ja tehdä asioita niin kuin hyvälle tuntuu. Tai ajatella, ettei kaikki voi olla hyviä kaikessa. Kaiken pitää olla aina myös niin täydellistä ja aina kaikessa tulisi onnistua. Onneksi tämä piirre on pikkuhiljaa rauhoittumaan päin!

Tuliko jokin kohta suurena yllätyksenä? Entä onko teillä jotain erikoisia asioita, joita olette pitäneet pitkään salassa, vaikka ilman mitään kunnollista syytä?

(Osan kuvista tarjoaa Pexels)

You Might Also Like

2 Comments

  1. Jotenkin nämä melkein kaikki kohdat osasi aavistaa sen perusteella mitä olen blogiasi seurannut, aika hassua :D Oikeastaan vain pitkävihaisuus tuli yllätyksenä. Tatuoinnit on kyllä niin kivoja, mullakin ois kova kuume♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä kuulla! Saa nähdä, käynkö joskus hakemassa itselleni jonkun tatuoinnin. Toivon mukaan jaksaisin vielä odottaa jonkin aikaa!

      Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kiinnostusta herättänyt

Tykkää Facebookissa