Viimeiset hetket lukiossa alkavat nyt!

keskiviikkona, marraskuuta 29, 2017


Perjantaina päästäänkin jo hyppäämään joulukuun puolelle ja tänään minulla alkoi lukion viimeinen jakso! Jotenkin niin jännittävää, että nyt pitäisi saada viimeiset lukiokurssit suoritettua sekä aloittaa valmistautuminen niin YO-kirjoituksiin kuin myös pääsykokeisiin. Muutamia oppikirjoja puuttuu vielä tätä jaksoa ajatellen ja pääsykoekirjat tulisi myös ostaa. En tällä hetkellä kykene aloittamaan keskeneräisiä hommia oikein mistään, kun niitä tuntuu tulevan joka nurkasta koko ajan vain lisää. Mieli tekisi myös aloittaa englannin WordDive ABI -kurssi, mutta en tiedä onko se kannattavaa? Ei siinä varmaan voi mitään menettääkään, mutta jotenkin sekin on vain jäänyt työn alle. Pian pitäisi myös ruveta suunnittelemaan valmistujaisjuhlia ja varmaan tilata ylioppilaslakkikin. Toivon mukaan kaikki menee jälleen vain omalla painollaan läpi ja tämä olisi jälleen vain turhaa stressaamista. 

Sairasteluni on jatkunut nyt jo yli kolme kuukautta ja pikkuhiljaa alkaa myös fyysinen kunto kärsimään jo paljon kärsineen psyykkisen hyvinvoinnin rinnalla. Voimia ei ole oikein enää mihinkään. Jotenkin kokoajan vain niin turhautunut ja väsynyt olo tähän sairastelemiseen. Tämän kolmen kuukauden aikana olen joutunut ensimmäistä kertaa olemaan jopa pois koulusta, ihan vain sen takia, etten ole kyennyt nousemaan aamulla sängystä. Mutta onneksi eilen sain hyvän ystäväni ansiosta aikaiseksi lähdettyä sairaalaan. Sairaalassa ilmenikin, että minulla on keuhkokuume, jonka olen luultavasti saanut jälkitautina tämän kolmen kuukauden sairastamisen ansiosta. Toivottavasti saamani antibioottikuurin kanssa saataisiin nämä minun sairastelut loppumaan. Ehkä alan tästä nyt pikkuhiljaa myös paranemaan ja rupeaisin saamaan voimiani takaisin.

Suuret kiitokset tälle minun ihanalle ystävälleni, joka tuli viemään minut sairaalaan ja odotti huimat neljä tuntia, jotta sain hommani hoidettua! 

You Might Also Like

6 Comments

 1. Tosi hyvä, että ystäväsi sai sinut patisteltua sairaalaan! Jospa olosi alkaisi nyt helpottaa, kun sait antibiootitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä erittäin kiitollinen ystävälleni! Toivottavasti nuo antibiootit auttaisivat nopeasti.

   Poista
 2. Voi että, onpa kurjaa sairastua :/ Toivottavasti paranisit mahdollisimman pian! Mä voin kyllä suositella tota WordDive kurssia! Suoritin sen sekä ruotsista että englannista viime vuonna ja niistä oli kyllä todellakin apua kirjotuksissa :)

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotan! Onneksi vaikuttaa siltä, että nuo antibiootit auttavat. Pitää varmaan ottaa tuo WordDive kurssi. Kiitos vinkinstä!

   Poista
 3. Tsemppiä kouluun! Mä voin kyllä suositella worddive-sovellusta, sillä kävin itse siellä myös englannin kurssin. Rahathan siitä onneksi sain takaisin, koska en saanut tavoittelemaani arvosanaa :) kannattaa ehdottomasti ottaa se! Sen avulla oppi sanoja tosi nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyseisestä kurssista tulee olemaan varmasti suuri apu itsellenikin. Pitää kyllä ottaa se!

   Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa