Ted Baker - Leather card holder

lauantaina, joulukuuta 09, 2017


Innostuin noin vuosi sitten näistä korttilompakoista ja olenkin jo tässä vuoden aikana kerennyt ostamaan itselleni kaksi erilaista korttilompakkoa. Nyt oli jälleen uuden aika! Tilasin itselleni  Ted Bakerilta tällaisen hieman aikaisen joululahjan. Rakastuin jotenkin niin paljon tämän korttilompakon väriin, että se oli vain pakko saada! Myös ajatus siitä, että tämä on aitoa nahkaa, oli ratkaiseva tekijä siihen, että tämän minä myös haluan. Jotenkin tällaiset korttilompakot ovat osoittautuneet tämän vuoden aikana niin käteviksi, että niitä on vain nyt tullut kerättyä lisää. Nämä on aina niin helppo heittää mukaan takintaskuun. Nämä ovat ainakin itselleni osoittautuneet juuri oikean kokoisiksi, sillä matkaan mahtuu pankkikortti ja henkkarit, sekä sen lisäksi vielä muutamia muita kortteja. Mitä muuta sitä tarvitseekaan matkaansa mukaan! 

Moneen otteeseen olen myös selittänyt, etten jaksa ikinä kantaa kukkaroa mukana koulussa. Tosin syy voi olla myös siinä, että lompakkoni on todella suuri ja täynnä kaikkea ylimääräistä roinaa, jotka kuitenkin koen tärkeiksi. Kuitenkin tällaisten pienten lompakkojen kanssa vain niiden tärkeiden korttien kantaminen mukana onnistuu mukavasti ja vaivattomasti. Tällaiset korttilompakot ovat kuitenkin sen verran pieniä, ettei niihin tule koskaan mahtumaan ainakaan ihan hirveästi mitään ylimääräistä, vaan kaikki näistä löytyvät jutut ovat yleisesti tarpeellisia. Olen kyllä erittäin positiivisesti yllättynyt tähän korttilompakkoon! Aivan ihastuttava.

Oletteko te innostuneet käyttämään tällaisia korttilompakoita? Entä mitä pidätte ostamastani Teb Bakerin korttilompakosta? Suosittelen kyllä testaamaan näitä! 

You Might Also Like

6 Comments

 1. Mulla on ollut jo pitkään käytössä myöskin Bakerin korttilompakko, liekö jo yli 2v vanha. On muuten ollut hyvä ostos! Vähän alkaa toki ikä näkyä jo vaaleassa lompakossa niin uuden tilaaminen on hyvin vahvassa harkinnassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Toivottavasti tämä minun korttilompakko pysyisi myös useamman vuoden hyvässä kunnossa.

   Poista
 2. kamala miten iso paketti noin pienelle 😱, mutta kivalta näyttää! Ihana tuo väri 😍.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurahdin aivan samaa, kun sain tuon paketin käteeni! Tuo väri on kyllä ihastuttava. Kiitos!

   Poista
 3. Mäkin oon todennut nämä korttilompakot kyllä tosi hyödyllisiksi ja useimmiten mulla onkin vain tuollainen mukana kauppaan mennessä. Tuonne pystyy kuitenkin tarvittaessa laittaa muutaman setelinkin, jos ei halua kortilla maksaa :) Tosi ihanan näköinen tuo sun korttilompakko! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen itse aivan samoin! Tämä on kyllä todella ihana, kiitos!

   Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa