Soul mates?

lauantaina, tammikuuta 20, 2018


Eilen oli aivan mahtava päivä! Kävimme vanhan hyvän ystäväni kanssa kävelemässä Turun keskustassa ja ottelemassa hieman kuvia muutamissa ihanissa paikoissa. Olemme siis olleet parhaita ystäviä pienestä pitäen ja vaikka emme olekaan pitäneet yhteyttä moniin vuosiin, niin silti juttu tuntui luistavan niin kuin ennen vanhaan. Oli aivan ihanaa päästä pitkästä aikaa viettämään aikaa yhdessä, jakamaan monien vuosien takaisia juttuja ja vielä tällaisen yhteisen mielenkiinnon parissa! Kaiken lisäksi, keli oli mitä parhain. Ei ollut liian kylmä ja oli vielä lisäksi melko valoisaa. Vaikka itse viihdynkin parhaiten kameran takana, sillä rakastan varsinkin muotokuvien ottamista, niin tällä kertaa ylitin itseni. Päätin astua kameran eteen muutamiakin kertoja. Aivan huikeaa! 

Pitkästä aikaa hieman erilainen postaus! En edes muista, milloin joku olisi viimeksi ottanut minusta kuvia, mikä tuntuukin erittäin oudolle sanoa ääneen. Luulisi bloggaajien astuvan useammin myös kameran eteen? 

You Might Also Like

4 Comments

 1. Oih olipa kiva postaus, kun oli näin paljon hyviä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihania kuvia! Näistä oikein paistaa iloinen fiilis♥ Näytät tosi luonnolliselta kameran edessä, joten ei edes tajuaisi, että harvakseltaan siellä olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! Ja aivan mahtavaa kuulla, että näytän kuitenkin suhteellisen luonnolliselle noissa kuvissa.

   Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa