Viikko täynnä herkullisia ruokia

maanantaina, helmikuuta 26, 2018


Nyt saan kyllä olla ylpeä itsestäni! Sain nimittäin viimeviikon aikana testattua monia uusia ruokia. Toisissa onnistuin oikein hyvin ja toiset taas eivät oikein miellyttäneet, mutta ainakin tuli testattua kaikkea uutta. Alkuviikosta ollessani yksin kotona, söin ihania salaatteja, sekä tein jauheliha-munakasrullan, joka ei oikein onnistunut niin hyvin kuin piti, ainakaan ulkonäöllisesti. Viikonloppuna tarjosin kotiin tulleelle miehelleni broileripastaa ja herkullista salaattia, joka oli kuulemma erittäin hyvää! Söimme myös pitkästä aikaa tortilloja jauhelihan kanssa, mistä me molemmat pidämme oikein paljon. Tarkoituksena oli myös tehdä mustikkapiirakkaan, mutta koska mieheni olikin vahingossa ostanut mustaviinimarjoja, saimmekin mustaviinimarjapiirakkaa. Mutta oli sekin ihan hyvää! 

Onnistuin myös polttamaan sormeni kokatessani, mutta onneksi ne ovat jo parantuneet melko hyvin. Kaiken lisäksi, sain myös jälleen siivottua meidän asunnon lattiasta kattoon, joten nyt myös viihtyy paremmin. Viikko kului kaikin puolin todella nopeasti, mutta kaikesta viime viikossa en kuitenkaan voi olla niin ylpeä. Nimittäin, kirjoituksiin on enää tasan kaksi viikkoa aikaa, enkä saanut viime viikolla luettua lähes ollenkaan. Sain kerrattua hieman matematiikkaa, mutta siihen se sitten oikeastaan jäikin. Nyt on pakko ryhdistäytyä, ja pian! Myös tulevat pääsykokeet jännittävät, vaikka niihin on vielä monta kuukautta aikaa. Jotenkin tuntuu, että on niin paljon suunnitelmia, mutta aivan älyttömän vähän aikaa, vaikka samaan aikaan tuntuu siltä, että kaikkeen on ikuisuus. Jotenkin stressi alkaa varmaan kasaantumaan.

Tätä stressiä helpottaa kuitenkin eräs asia! Löysin itselleni viikonloppuna valmistujaismekon, jonka sitten laitoinkin tilaukseen. Myös ylioppilaslakki on nyt suunniteltu ja tilattu! Ja mikä parasta, pian pääsen suunnittelemaan kutsukortteja tuleviin valmistujaisjuhliin, nimittäin rakastan tuollaisten korttien askartelua! Näiden todella epävarmojen tunteiden lisäksi, minua ahdistaa myös ajatus siitä, ettei minulla ole tietoa siitä, milloin mieheni tulee seuraavan kerran lomille. Tähän loppu palvelusaikaan kuuluu kuulemma todella paljon metsäleirejä, jotka tarkoittavat yleensä sitä, ettei viikonloppulomia ole. Minua myös harmittaa se, että mieheni on jälleen kipeänä ja joutuu silti palaamaan takaisin armeijaan ja jos heillä on vielä metsäleirejäkin edessä, niin ei hyvää seuraa. Eihän mieheni kerkeä paranemaan missään vaiheessa. Kamalasti on siis kaikkia iloa, stressiä ja huolta tuottavia juttuja menossa. Mutta kyllä tästäkin selvitään! 

Nyt minun on kuitenkin tsempattava itseäni ja alettava lukemaan kirjoituksiin oikein urakalla! Voi olla, ettette kuule minusta taas vähään aikaan! 

You Might Also Like

4 Comments

 1. Oi noi suklaalusikat on kyllä hyviä! Harmillisia juttuja sulla, mutta onneksi aina löytyy niitä kivojakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne ovat, mutta harvoin niitä on tullut ainakaan itsellä missään kaupoissa vastaan. Tuotakin säästin joulusta asti ja nyt teki mieli! Ja kyllä sitä aina vaan pitäisi koittaa löytää niitä positiivisia ja kivoja juttuja kaiken muun seasta.

   Poista
 2. Nam, noista kuvista tuli kyllä nälkä D: ♥ Jospa nuo stressiä tuottavat asiat selviäis parhain päin ja jaksaisit lukea kunnolla kirjoituksiin!

  VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa