Asioilla on tapana järjestyä

torstaina, maaliskuuta 15, 2018


Reilu viikko sitten mielialani oli niin maassa, etten saanut mitään aikaiseksi, mutta viimeviikon aikana tapahtui kuitenkin jotain! Sain motivaationi osittain takaisin. Luin viikonloppuna hurjasti yhteiskuntaoppia, jonka YO-koe olikin eilen. Kuvittelen ainakin, että onnistuin suhteellisen hyvin.  Ainakin olin lukenut sen verran, että olin jopa hieman ylpeä itsestäni! Sain kaikkiin tehtäviin vastattua ja uskon, että sain annettua kaikkeni. Minulle ei tullut sellaista oloa, että olisin jotain unohtanut vaan uskon saaneeni kaiken tietoni kirjoitettua. Eilisen yhteiskuntaopin YO-kirjoitukset eivät alkaneet ihan niin kuin piti ja alkaminen viivästyi jonkin verran, mutta siitä kuulette aivan oman tarinan. Jotenkin vapauttava olo, sillä nyt ollaan jo yli puolessa välissä näiden kirjoitusten suhteen! Perjantaina edessä oli pitkä englanti, joka jännittää melko paljon. Saa nähdä, miten paljon apua siitä käymästäni WordDive -kurssista oikeasti on. En osaa yhtään sanoa, millaiset odotukset minulla on tuon englannin suhteen.

Odotan perjantaita niin innoissani, sillä mieheni on tulossa kotiin heti aamusta, joten näen hänet heti kirjoitusten jälkeen. Hän olisi halunnut tulla herättämään minut aamulla, mutta ei ollut muistanut perjantain kirjoituksiani. Olisi ollut niin ihana yllätys... Toivon mukaan keksin myös jotain, että hän pääsee sisälle. Tilanne on nimittäin se, ettei hänellä tietenkään ole kotiavaimia mukana ja minä tulen olemaan YO-kirjoituksissa. Yhteishaku on nyt myös tehtynä ja hieman jännittää, että tulenko pääsemään sinne minne haluan. Tiedän kyllä melko varmasti, että jos en pääse ensimmäiseen hakukohteeseeni, niin en luultavasti niihin muihinkaan. Elän myös todella vahvassa uskossa, että menestyn pitkän matematiikan kirjoituksissa hyvin, jolloin saisin paljon hakupisteitä. Toivon myös, että ensiviikon keskiviikkona eteeni tuleva psykologian YO-koe olisi mieleinen ja onnistuisin parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt olisi myös tarkoitus käyttää koko loppuviikko psykologian ja matematiikan kertaamiseen. 

Aivan mahtava fiilis, kun olen saanut jotain aikaiseksi ja kirjoitukset ovat ainakin alkaneet suhteellisen mukavasti! Onko teilläkin ollut jotain kirjoituksia tai mahdollisesti vielä edessä tänä keväänä? 

You Might Also Like

4 Comments

 1. Ihana kuulla, että sulla on nyt noin hyvä fiilis! *.* Tsemppiä loppuihin kirjoituksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sain vihdoin onnistumisen uskon takaisin! Kiitos oikein paljon Sini!

   Poista
 2. Mahtavaa kuulla, että sulla on parempi fiilis <3. Ihanaa, kun pääset näkemään miestäsi. Tsemppiä!

  VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa