Inttilesken päiväkirja - 20

lauantaina, huhtikuuta 28, 2018


Jälleen voin ilomielin ilmoittaa mieheni olevan tuossa muutaman metrin päässä! Kuukauden alussa kerroin, että meille olisi tulossa monia viikonloppuja, jolloin mieheni ei pääsisi lomille. Onneksi näin ei kuitenkaan ollut. Huhtikuun alussa mieheni oli tosiaan yhden viikonlopun kiinni, mutta viimeiset kolme viikkoa olemme kerenneet näkemään melko paljonkin. Viimeviikolla mieheni tuli lomille vasta lauantaina ja hänen olisi pitänyt lähteä jo heti sunnuntaina takaisin. Onneksi hän oli saanut anottua itselleen pidemmän loman ja saimme viettää yhteistä aikaa tiistaihin asti! Ja mikä parasta, mieheni palasi jo torstaina takaisin kotiin, joten emme kerenneet olemaan erossa kuin yhden päivän. Aivan huikeaa! Eräs asia minua kuitenkin ärsyttää, nimittäin se, että mieheni on ollut jälleen kuukausia jatkuvassa nuhassa. Vuoden vaihteen tienoilla, meillä oli hetkellisesti sellaista aikaa, ettei meistä kumpikaan ollut jatkuvasti kipeänä, mutta pikkuhiljaa olemme taas menossa siihen suuntaan, että sairastelu vain jatkuu ja jatkuu. 

Tuleviin viikkoihin kuuluu mieheni osalta paljon metsäleirejä ja minun osaltanu viimeiset lukemiset reilu viikon päästä oleviin pääsykokeisiin. Tämän kuukauden aikana, emme ole tehneet oikein mitään erikoista. Itse olen yrittänyt parhaani mukaan jatkaa psykologian lukemista, mutta ikävä päänsärky on vaivannut minua jo useamman viikon. Minun on ollut pakko mennä oman kroppani mukaan ja hieman rajoittaa lukemista. Jonkin verran on siis pitänyt käytettävää aikaa kaikkeen muuhun, mutta onneksi pikkuhiljaa alkaa tuntua sille, että tämäkin vaihe alkaa mennä jo ohi ja päänsäryt ovat pikkuhiljaa alkaneet helpottamaan. Tämän viikonlopun suunnitelmiin kuuluin pizzan tekemistä ja yhteisten sarjojen katsomista! Ja tänään meillä olisi luvassa illan istujaiset hyvän kaveriporukan merkeissä. Toivottavasti tästä illasta tulee huikea, sillä huomenna onkin jo mieheni aika palata takaisin kasarmille! 

Ihanaa loppuviikkoa kaikille sekä oikein paljon tsemppiä viimeisiin rutistuksiin pääsykokeisiin lukeville! Ja huomatkaa, että tänään on armeijaa takana tasan kolmesataa päivää. Huhhuh... TJ47

You Might Also Like

2 Comments

  1. Huhhuh 300päivää se on kyllä ihan kamalasti. Kiva, että teillä on käynyt tuuri ja olet saanut viettää miehesi kanssa enemmän kun olisi pitänyt!

    VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa