Todennäköisyyslaskentaa ja tulostamista

keskiviikkona, huhtikuuta 04, 2018


Sain viikonloppuna äidiltäni mukaani meidän vanhan tulostimen, joka ei ollut tullut äidilläni ollenkaan käyttöön. Muistelin kauhulla, miten olen joskus taistellut tuon tulostimen kanssa, enkä ole onnistunut saamaan sitä toimimaan täysin ongelmitta. Ajattelin, että sama kierre alkaisi jälleen, sillä heti kun tuo tulostin sai virtaa, alkoi se valittamaan väripatruunoista. Luulin jo, että tuo koko kone on vain mennyt rikki niistä lukuisista taiteluista, joita sen kanssa aikoinaan kävin, mutta päätin kokeilla onneani ja käydä ostamassa uudet mustepatruunat. Löysin musteet heti ensimmäisestä kaupasta ja juoksin kotiin kokeilemaan, menikö rahani täysin hukkaan, vai toimisiko tuo tulostin vihdoin. Suureksi yllätyksekseni, tulostin toimi moitteettomasti saatuaan uudet musteet! Siitä sitten lähtikin kunnon tulostamisurakka. Tulostin nimittäin satoja sivuja psykologian materiaaleja pääsykoetta varten. Nyt pääsen opiskelemaan oikein huolella! 

Ja vaikka tätä viikkoa on takana vasta muutama päivä, on herkkuja syöty senkin edestä. Kaikkea on tullut naposteltua siinä välissä, kun olen lukenut pääsykokeisiin. Mutta voin kuitenkin ilomielin sanoa, että ainakin itselläni, herkutteleminen auttaa jaksamaan varsinkin opiskeluissa. Kaiken lisäksi, olen ainakin vielä pysynyt hyvin mukana omassa lukusuunnitelmassani ja ajattelin jopa hieman kiristää tahtia, sillä nykyinen suunnitelmani tuntuu ehkä jopa hieman liian helpolle. Tuntuu jotenkin niin vapauttavalle, sillä uskon löytäneeni itselleni sen oikean alan, joka aidosti kiinnostaa. Koen jopa jonkinlaista tiedonjanoa ja haluaisin jatkuvasti lukea lisää ja lisää tarjolla olevia pääsykoemateriaaleja, sekä muita psykologian juttuja. Tiedän kuitenkin, että liian nopealla tahdilla, en saa sisäistettyä kaikkea niin hyvin kuin voisin, joten pitää hieman malttaa. Toivottavasti tämä mahtava tahti ja fiilis jatkuu aina reilu kuukauden päästä oleviin pääsykokeisiin asti! 

Eräs parhaimmista vinkeistä opiskelemiseen liittyen, mitä minulla on teille antaa, onkin se, että muistakaa herkutella! Hyvän maun rajoissa tietenkin, mutta pieni herkuttelu piristää mieltä ja auttaa jaksamaan. Tsemppiä pääsykokeisiin lukemiseen!

You Might Also Like

2 Comments

 1. Hui, kun jännittää sun puolesta! Itsekkin aion psykalle hakea lukion jälkeen, joten mielenkiintosia nää sun postaukset nyt liittyen siihen!
  Ja mullakin on sama juttu ton herkuttelun suhteen, tosin inhoan sitä kun materiaalit tahriutuu suklaaseen 😂.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla! Itse olen ainakin todella innoissanu lukemassa tuohon psykologian pääsykokeeseen, sillä nuo opiskeltavat asiat ovat erittäin mielenkiintoisia!

   Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa