Volcano

lauantaina, huhtikuuta 21, 2018


Pakko myöntää, että lukemisen innostus alkaa vähitellen hiipumaan. Tämä viikko oli nimittäin pitkästä aikaa täynnä kaikenlaista erilaista ohjelmaa, jolloin lukeminen on jäänyt lähes kokonaan välistä. Voimat eivät vain ole riittäneet, kun olen päivittäin ollut aamusta iltaan liikenteessä. Nyt kun on useamman päivän putkeen ollut ajattelematta tulevaa pääsykoetta, on jotenkin jo unohtunut miten tämä opiskelu ylinpäätään sujuu. Toivottavasti saisin taas pian kiinni opiskeluinnostani. Onneksi olen kuitenkin kirjoittanut motivaatiolistan, josta löytyykaikki ne monta kymmentä syytä, miksi luen ja miksi juuri se ala, mihin haen, kiinnostaa niin paljon. Toivottavasti sen uudelleen ja uudelleen lukeminen antaisi taas uutta puhtia ja voimaa! 

Mieheni pääsi yllättäen vasta tänään lomille, mutta onneksi hänen ei tarvitsekaan palata kasarmille vielä huomenna! Hän sai nimittäin anottua itselleen muutaman lisäpäivän, joten armeijaan tulee palata vasta ensiviikon tiistaina. Saamme siis kuitenkin muutaman päivän yhdessä, vaikkei aluksi pitänytkään, mikä on aivan mahtavaa. Ja kaiken lisäksi, tämän hetkisten tietojen mukaan, edessä ei pitäisi olla enää montaa kiinnioloviikonloppua! Se kuulostaisi aivan ihanalle. Tärkeintä olisi kuitenkin se, että mieheni pääsisi mukaan valmistujaisjuhliini, mutta se on sitten sen hetken murheita. Ja valmistujaisista puheen ollen, minun pitäisi alkaa keräämään tarvittavat materiaalit kutsukorttien tekoon. Ehkä olisi hyvä jo pikku hiljaa alkaa suunnittelemaan, minkälaisia kortteja olen tällä kertaa tekemässä! 

Ilmat ovat alkaneet lämpenemään nopeaan tahtiin ja kyllä huomaa, miten paljon tämä valoisuus tuo energiaa elämään! 

You Might Also Like

2 Comments

 1. Sulla on kyllä ihan mahtavia nää jotkut otsikot, kun joutuu oikeesti miettii että hetkonen. Nytkin aattelin, että ”missä välissä se on johonki Italiaa matkustanu” :Dd sitten kyseessä olikin jäätelön nimi, ihan parasta!
  Ihan mahtavaa myös kuulla, että oot osannu pitää lukemisesta vähän lomaa vaikka se ei itselle tuntuisi suotavalta niin kyllä se sitä on. Nyt motivaatiolistan kautta vaan jatkamaan, tsemppiä <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hauska kuulla! Toivotaan, että se motivaatio sieltä tulee vielä. Kiitos oikein paljon tsempeistä!

   Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa