Kaikki loppuu aikanaan on myös hyvä uutinen

keskiviikkona, toukokuuta 09, 2018


Eilinen koe tuntui menneen erittäin huonosti ja olen todella pettynyt itseeni. Onneksi minulla oli kaikkea piristävää tekemistä loppupäivää ajatellen, joten illalla olin jo huomattavasti paremmalla fiiliksellä. Kokeeni jälkeiseen kyyneleiden vuodatukseen verrattuna. Eilisen päivän aikana tuli myös käveltyä aivan huimasti, mistä olen erittäin iloinen! En sortunut ottamaan bussia pääsykokeeseen vaan päätin kävellä yliopistolle, jonne tosiaan oli vain reilut muutama kilometri. Kokeen jälkeen juoksin jäätävä hiki päässä, kyyneleet valuen kotiin. Rentouduin ja yritin ajatella, ettei maailma tähän kaadu. Siivosin kämpän lattiasta kattoon ja lähdin kävellen ystäväni luokse, joka asuu noin tunnin kävelymatkan päässä. Käveltyä tuli siis lähemmäs parikymmentä kilometriä eilisen päivän aikana, mikä on aivan älyttömän paljon siihen verrattuna, että olen viimeiset kuusi viikkoa istunut kotona nenä kiinni pääsykokemateriaaleissa. 

Tänään onkin sitten se päivä, kun kroppa kiittää eilisestä suorituksesta. Hieman on paikat jumissa tuosta uurastuksesta, mutta oli se sen arvoista! Sain paljon voimaa ja iloa, eikä huonosti mennyt pääsykoe enää tuntunutkaan niin pahalle. Tänään matkustin suunnitelmien mukaan äitini luokse Saloon, kävin moikkaamassa upeaa serkkuani ja huomenna olisi tarkoitus nähdä yhtä vanhaa hyvää ystävääni. Olen siis jäämässä äitini luokse yöksi ja tarkoituksena olisi herkutella, rentoutua ja käydä oikein kunnolla saunomassa! Tätä iltaa olen odottanut lukuloman alusta lähtien, sillä tiesin jo silloin, että tarvitsen tällaisen rentoutumispäivän kaiken tämän urakan päätteeksi. Siitä onkin kulunut jo useampi vuosi, kun viimeksi olen päässyt saunaan istumaan, joten tämä on kunnon luksusta tämän kovan uurastuksen päätteeksi. Huomenna matkaan sitten takaisin kotiin odottamaan rakkaani kotiin tuloa! Huikea viikko luvassa kaikkista vastoinkäymisistä huolimatta.

Nyt saadaan vain toivoa parasta, jospa olisinkin menestynyt pääsykokeessa odotettua paremmin. Ainakin ystävieni käsittämättömän arvokas tuki on auttanut minua jaksamaan ja antamaan parhaani. Suuri kiitos heille! 

You Might Also Like

2 Comments

 1. Ikävä kuulla, että susta tuntui siltä, että pääsykoe meni huonosti. Toivotaan, että se kuitenkin yllättäisi! Ja, jos ei yllätä niin ensi kerralla sitten.
  Ihanan kuuloisia suunnitelmia sinulla ja muista nauttia niistä vaikka kroppa kertookin vähän kävelystä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että tuo koe tulee yllättämään, mutta ensikerralla sitten uudelleen. Ja tästä päivästä on kyllä nautittu!

   Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa