Miltä kuulostaisi kasvot ilman mustapäitä?

keskiviikkona, toukokuuta 16, 2018

Mikä avuksi mustapäihin, unohtamattakaan ihon alla lymyävää talia? Tällä kertaa luvassa on jotain mielenkiintoista ja jännittävää. Aion nimittäin kertoa teille mielipiteeni tästä paljon puhutusta ja ihastuttavasta MayBeautyn peel-off naamiosta. Suuren suosion saavuttaneena, olen itsekin haaveillut tämän tuotteen testaamisesta. Ja kuin pyynnöstä, sainkin oivan tilaisuuden toimia kaupallisessa yhteistyössä MayBeautyn kanssa. Heti ensikosketuksen jälkeen, rakastuin suuresti heidän tuotteisiinsa ja halusin ehdottomasti päästä jakamaan kokemukseni teille. Palan halusta päästä kertomaan, miten uskomattomia tuloksia olen saanut aikaan The Incredible Face Maskin avulla! 


MayBeauty The Incredible Face Mask on suunniteltu poistamaan mustapäitä, ihon alla lymyävää talia sekä kuollutta ihosolukkoa ja kaiken lisäksi, tämä tuote lupaa selvän eron jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Tähän liittyykin monille tuttu MayBeautyn slogan ''Huomaa ero'', joka tarkoittaa myös sitä, että MayBeautylla on lopputolostakuu. Tärkeää on tietää myös se, että MayBeautyn tuotteet eivät ole eläintestattuja ja tämä naamio on dermatologisesti testattu! MayBeautyn peel-off naamio tuo välittömän avun epäpuhtauksille mutta toistuvan käytön jälkeen, tuote pienentää ihohuokosia sekä tekee ihosta sileämmän ja raikkaamman kuin koskaan aikaisemmin. Voisiko yhdeltä tuotteelta pyytää mitään parempaa?


Itse olen yksi niistä onnekkaista ihmisistä, joka ei kärsi kovin pahoista kasvojen ihon epäpuhtauksista. Herkuttelu ei näy heti seuraavana päivänä naamassani, toisin kuin stressi, joka puskee naamaani heti seuraavana aamuna. Nyt lukion viimeisen vuoden loppupuolella stressasin todella paljon YO-kirjoituksia sekä pääsykokeita, mikä myös näkyi kasvoissani. Onneksi suurimmat stressitekijät ovat nyt takanapäin ja olisi aika saada kasvot taas hyvään kuntoon tulevia valmistujaisjuhlia ajatellen! 


Tämän ihastuttavan peel-off naamion mukana tulee pehmeä ja napakantuntuinen sivellin, jonka kanssa naamion tasainen levittäminen on helppoa. Naamiota levittäessä on hyvä varoa etenkin hiusrajaa sekä kulmakarvoja, sillä naamio voi jäädä inhottavasti karvoihin kiinni tai jopa vetää niitä mukanaan. Sen jälkeen, kun olin saanut levitettyä naamion ensimmäistä kertaa kasvoilleni, aloin odottamaan sitä inhottavaa tunnetta, kun naamio alkaa kuivumaan ja kiristämään joka suunnasta.


Niin ei kuintekaan käynyt! Olin  positiivisesti erittäin yllättynyt, sillä ilman erikoisempia naaman vääntelyitä, naamio ei tuntunut mitenkään inhottavalta kasvoilla. En myöskään tuntenut missään vaiheessa minkäänlaista epämiellyttävää tunnetta, vaan kaikin puolin naamion käyttö oli oikein miellyttävää. Siinä sitten odotellessa sen 30-45minuuttia, keitin suurena kahvin ystävänä itselleni ison kupillisen kahvia ja lösähdin olohuoneen sohvalle nautiskelemaan. Odotin myös erittäin jännittyneenä sitä hetkeä, kun voisin repiä naamion irti kasvoistani ja nähdä, toimisiko tämä tuote oikeasti niin kuin on luvattu. 


Kauhuissani aloin poistamaan naamiota kasvojen reunoilta. Ensimmäisellä kerralla repiminen tuntui inhottavalle, mutta sitten kuulin erään erittäin hyödyllisen vinkin, mitä olenkin nyt jatkossa käyttänyt! Kannattaa nimittäin painaa kasvojen ihoa samalla, kun toisella kädellä repii naamiota irti. Tällöin naamion pois ottaminen ei tuntunut ollenkaan epämiellyttävälle. Sen jälkeen, kun naamio on saatu irroitettua, voi kasvot huuhtoa vedellä, jolloin kaikki ylimääräiset naamiosta jääneet rippeet saadaan poistettua. Olin myös positiivisesti yllättynyt siitä, miten helposti ihan vain pelkällä haalealla vedellä, kasvoista sai huuhdottua kaiken ylimääräisen pois.


MayBeautyn The Incredible Face Mask ei suinkaan ole ainut mustapäiden poistoon tarkoitettu naamio jota olen testannut. Olen kokeillut muutamia muitakin, jotka ovat luvanneet uskomattomia tuloksia jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen, mutta jotka ovat aina vain jääneet lupauksiksi. Mikään aikaisemmista kokeilemistani mustapäidenpoistoon liittyvistä naamioista ei ole tehonnut samalla tavalla kuin tämä tuote. Monet muut tuotteet ovat myös jättäneet kasvoilleni inhottavan ja aristavan tunteen. Tämä tuote ei kuitenkaan ole missään vaiheessa saanut oloani epämukavaksi, päin vastoin. Kasvoni tuntuvat pehmoisille, eivätkä arista ollenkaan! Tulokset ovat niin hämmästyttävät, etten osaa edes pukea niitä sanoiksi. MayBeauty saa minulta suuret kiitokset mahtavasta tuotteesta!


Kun koitti aika tarkastella kasvoista revittyä naamiota, suuni taisi jopa loksahtaa auki. Huomasin, että sieltähän niitä mustapäitä ja muista kasvojen epäpuhtauksia löytyy! Naamiossahan näkyy vaikka kuinka paljon kaikkea hassun hauskaa, mitä naamastani on lähtenyt irti. Aivan mahtavaa! Jotenkin uudelleen syntynyt olo, kun tajuaa, miten paljon naamasta onkaan lähtenyt kaikkea ylimääräistä. Ja vaikka kuvittelin naamani olevan ihan suhteellisen hyvässä kunnossa, osoittaa naamio jotain aivan muuta. Kaikkein parasta on kuitenkin se, että iho tuntuu erittäin pehmeälle ja raikkaalle, eikä naamio jättänyt mitenkään inhottavaa tunnetta kasvoille myöskään käytön jälkeen. Kasvoni tuntuvat erittäin raikkaille ja hyvinvoiville.


MayBeauty tarjosi minulle mahdollisuuden jakaa teille alennuskoodin, jonka avulla pääsette testaamaan tätä ihastuttavaa peel-off naamiota alennettuun hintaan. Koodilla pbmask saatte -30% tilauksestanne! Klikkaamalla kyseistä koodia pääsette suoraan MayBeautyn sivuille ja ostoskoriinne on valmiiksi liitettynä alennuskoodi, jolloin sitä ei tarvitse enää erikseen kirjoittaa.  Koodi on käytössänne 13. kesäkuuta asti. MayBeauty tarjoaa myös maailmanlaajuisen ilmaisen toimituksen, joten postituskuluista ei tarvitse murehtia! Nyt on myös teidän aikanne päästä hemmottelemaan itseänne. 


Toivottavasti teilläkin tulee olemaan yhtä ihastuttavia kokemuksia MayBeautyn parissa, kuin mitä minulla on ollut! Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty

You Might Also Like

2 Comments

  1. Kiva tällänenkin postaus välillä! Mulla on sama juttu, kun sullakin, että herkuttelu ei näy mun naamassa juuri yhtään (jos puhutaan satunnaisesta herkuttelusta tietty!), mutta kaikki muu sitten näkyykin just esim. stressi ja kuuma sekä kylmä ilma. Mulla on valitettavasti niin atooppinen iho etten kykene käyttämään minkäänlaisia maskeja, kasvovesiä yms. mutta onneksi olen pari vuotta sitten löytänyt apteekista ProActive+ -sarjan, joka on yhtä taivaallinen löytö kuin miltä tämä kuulostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kuulla, että olet löytänyt itsellesi juuri sopivan sarjan.

      Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa