Saunailta ja herkuttelua

perjantaina, toukokuuta 11, 2018


Saavuin Saloon keskiviikko aamupäivänä, auringon porottaessa kirkkaalta taivaalta. Kävin ensin moikkaamassa ihastuttavaa serkkuani ja kävimme hieman kiertelemässä kaupoissa. Sen jälkeen suuntasin äitini luokse! Emme muistaakseni ole kerenneet viettämään kunnon naisteniltaa yhdessä äitini kanssa, sen jälkeen, kun noin kolme vuotta sitten muutin Turkuun mieheni kanssa. Meillä olikin kunnon suunnitelmat keskiviikkoiltaa ajatellen. Oli aivan ihastuttavaa kokata pitkästä aikaa yhdessä ja sen jälkeen syödä täydellistä ruokaa! Kävimme saunomassa ja teimme kasvohoidot. Jälkiruuaksi teimme ihastuttavat drinkit ja katsoimme Suomen jääkiekko-ottelua. En osaa edes sanoin kuvailla, miten ihanalta tuntui viettää aikaa yhdessä äitini kanssa ja nukkua omassa vanhassa huoneessa. Oli myös niin ihanaa herätä aamulla kahvin tuoksuun, niin kuin silloin, kun vielä asuin kotona äitini luona. Kyllä tällaiset äiti-tytär päivät vain piristävät aina kummasti mieltä. Varsinkin silloin, kun ne onnistuvat erittäin hyvin! 

Nyt on myös muutamia Salolaisia ystäviäni tavattu, niin kuin suunnittelinkin. Näin myös isääni, ennen kuin lähdin takaisin Turkuun, joten minulla oli kaikin puolin erittäin antoisa reissu! Kävimme myös äitini kanssa ostamassa kaikki viimeiset tarvittavat askarteluun liittyvät välineet, jotta voin alkaa suunnittelemaan kutsukortteja valmistujaisjuhliini. Saanee nähdä, minkälaiset kortit saan aikaan, sillä tarkkaa suunnitelmaa minulla ei vielä ainakaan ole. Reissun varrelta mukaani tarttui myös uusi kasvi ja muutamia uusia ruukkuja uusia asukkaita ajatellen. Kaikkein parasta tässä viikossa oli kuitenkin se, että sain tiistaina heittää kaikki opiskeluun liittyvät tavarat piiloon, eikä minun tarvitse miettiä oppikirjoja enää vähään aikaan! Kotona olo tuntuu nyt paljon rennommalle, kun ei tarvitse katsella kauheita oppikirjakasoja ja sitä työmäärää, mikä on vielä edessä. Nyt kaikki on nimittäin takana. 

Seuraavaksi suuntanani olisi jälleen Huovirinne, sillä mieheni pitäisi käydä hakemassa lomille. Vihdoin viikonloppu, jolloin saan oikeasti nauttia ja rentoutua. Ihastuttavaa viikonloppua teillekin! 

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ihanaa, että teidän yhteinen aika äitisi kanssa sujui hyvin ja koko reissusi! Olisi kiva nähdä kuvia sitten valmiista kutsukortista! Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa