Vielä pitäisi kutsukortit lähettää

sunnuntaina, toukokuuta 13, 2018


Kävin perjantaina hakemassa mieheni Säkylästä ja matka sujui lähes ongelmitta. Ehkä tämä ajaminen alkaa pikkuhiljaa luistamaan, vaikkei se vieläkään miellyttävää puuhaa olekaan. Sain myös väsättyä kaikki tarvittavat kutsukortit muutaman päivän aikana, kun pääsin oikein kunnolla vauhtiin! Tavoitteena olikin saada ne vietyä tänään äitini luokse, jotta hän pääsee lähettelemään niitä oikeisiin osoitteisiin. Tein kahdenlaisia kortteja, sillä olemme viettämässä yhteisiä valmistujaisjuhlia serkkuni kanssa. Toiset kortit lähtevät meidän yhteisille sukulaisille ja toiset sitten minun ystävilleni ja muille vieraille. Kyllä tuollainen askartelu vain on aina yhtä ihanaa ja jotenkin myös terpeuttista puuhaa. Tuli jotenkin levollinen olo ja nyt ne on ainakin saatu pois alta, ja vieraatkin saavat kutsut hyvissä ajoin ennen kesäkuun alussa olevia lakkiaisia. Nyt alkaa sitten jännittäminen, sillä saimme tiedon, milloin YTL tulee julkaisemaan kevään YO-kirjoitusten tulokset. Minulla ei ole pelkoa siitä, ettenkö valmistuisi, mutta monet numeroni ovat rajamailla. Saanee siis nähdä, saanko ne paremmat vai huonommat arvosanat.

Nämä kelit ovat päässeet yllättämään monet meistä, toiset hyvällä ja toiset huonolla tavalla. Itseäni ei oikein miellytä tällainen super kuuma keli, mistä olemme saaneet ''nauttia'' tämän viikon aikana. Jotenkin aurinko ja kuumuus saavat minut aina voimaan pahoin, joten kevät ja syksy ovat itselleni kaikkein mieluisinta aikaa. Parasta tässä lämmössä ja auringon paisteessa on kuitenkin se, että kasvit jaksavat kukoistaa ja loistaa entistäkin upeammin! Löysin myös kaupasta ravinnetta orkideoilleni ja toivon mukaan muutamia vuosia vanha paljasvarpainen orkideanikin saisi voimaa kasvattaa itselleen uuden varren ja kukinnon. Saanee nähdä, millaisia ihmevoimia tuolla ravinteella on antaa. Tämä päivä kuluukin sitten äitiepäivän vieton yhteydessä!

Oikein aurinkoista äitienpäivää kaikille upeille äideille! 

You Might Also Like

4 Comments

 1. Ihana idea pitää yhteiset lakkiaisjuhlat!♥ Jospa saisit ne paremmat arvosanat yo-kokeista, mutta tärkeintähän se on että ylipäätänsä saa lakin päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuuden hetki koittaa tietojen mukaan ensiviikolla! Ja tottahan se on, että jo pelkkä lakin saaminen on hieno suoritus.

   Poista
 2. Ihana postaus ja ihanan näköiset nuo kutsukortit!

  VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa