Pian jo vuoden täysi-ikäisenä

lauantaina, syyskuuta 22, 2018


Kyllä! Vajaan viikon päästä minulla on syntymäpäivä ja täytän yhdeksäntoista. Sitten en ole enää luokkani ainoa kahdeksantoista vuotias, vaan pääsen muiden joukkoon. Ei sillä, ettäkö ikäni häiritsisi ketään tai edes itseäni, mutta jotenkin tuntuu, että ihan vain se yksi päivä voisi muuttaa asioita niin paljon. En tiedä miksi niin edes olisi. Yhdeksäntoista tuntuu myös jotenkin niin turhalta iältä ja toivoisin, että täyttäisin jo pyöreitä. Eihän siihenkään ole enää kuin vuosi aikaa ja sekin tulee varmaan nopeammin kuin mitä kerkeän edes ymmärtämään. Mutta yleisesti tämä kulunut vuosi oli kyllä jotain niin käsittämättömän upeaa. Olen kokenut ja tehnyt niin paljon upeita asioita, ja ennen kaikkea olen tavannut aivan ihastuttavia ihmisiä. Toivottavasti tuleva vuosi, ennen kaksikymppisiä, tulisi olemaan myös yhtä huikea. Näistä kuluneen vuoden tapahtumista voisinkin puhua enemmän ensiviikolla!

Tähän viikkoon palatakseni, voin sanoa, että kyllä tämäkin viikko on mennyt jälleen niin hujauksessa, etten edes muista, mitä kaikkea tähän viikkoon kuuluikaan. Ainoa asia minkä muistan on se, että Turun kauppatorin bussipysäkit sekä osa bussireiteistä muuttuu ensiviikolla ja se aiheuttaa päänvaivaa jo nyt. Minun tulee aikatauluttaa koulumatkani uudelleen sekä löytää uudet pysäkit. Toivottavasti siitäkin selvitään! Jos kalenteriltani kysyttäisiin,  niin tämä viikko olisi mennyt pelkkien kouluhommien parissa. Olen kirjoitellut esseitä sekä suunnitellut englannin puheen, josta voisi kirjoittaa jopa kokonaisen postauksen! Yksinkertaisuudessaan englanniksi puhuminen luokan edessä on itselleni ylitsepääsemätön idea ja edes ajatus sellaisesta ahdistaa aivan suunnattoman paljon. Aivan ihanan ryhmän ansiosta uskalsin kuitenkin sen pitää. Tein myös esitelmän kasvatustieteen tunnille yhdessä erään ihanan luokkalaiseni kanssa. Tämän esitelmän esittämistä odotankin oikein innolla!

Toivottavasti oppisin pian rytmittämään arkeni opiskeluiden ja blogin kirjoittamisen kanssa, sillä aika ei vain tunnut riittävän täysillä molempiin. Toivottavasti löytäisin jonkun neuvon tähän, ja pian! 

You Might Also Like

2 Comments

 1. Kyllä varmasti selviit uusista reiteis, aikatauluista ja bussipysäkeistä! Tsemppiä enkun esitelmään, itseäni hirvittää sellainen myös ihan sairaasti...
  Aikatauluttaminen on vaikeaa, mutta siinä ei auta kuin vain opetella ja opetella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ella! Toivottavasti keksisin jonkin toimivan ratkaisin arjen aikatauluttamiseen, mutta ehkä sellainen löytyy pikkuhiljaa, kun kouluhommista alkaa tulla enemmän rutiinia.

   Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Tämän hetken luetuin

Tykkää Facebookissa