Sumuiset aamut ja työn täyteiset päivät

sunnuntaina, syyskuuta 09, 2018


Viikot kuluvat opistolla aivan älyttömän kovaan tahtiin. Arkeen ollaan päästy jo hyvällä vauhdilla mukaan ja hommaa riittää jokaiselle päivälle. Viimeisen kolmen viikon aikana, minulla on ollut päivittäin jotain tekemistä, joko kouluhommia tai ystävien kanssa touhuamista. Kauheasti minulla ei ole siis jäänyt aikaa omille jutuille, saatika sitten kodin siivoamiselle, sillä kaaos on todellinen. Huomaa kyllä, ettei kesän jäljiltä ole vielä aivan täysin päässyt arjen huumaan mukaan, sillä tietyt asiat vain jäävät toissijaisiksi ja niiden tekemistä vain siirtää eteenpäin. Jokin päivä on kyllä pakko ottaa itseä niskasta kiinni ja hoitaa myös kotiin liittyvät asiat. Olisi myös ihanaa löytää jostain välistä aikaa itsestään huolehtimiselle. 

Tällä viikolla kävimme luokkamme kanssa vierailemassa Turun yliopistolla ja saimme kuulla hieman pääsykoeuudistuksesta ja yleisesti siitä, miten yliopistojen haut muuttuvat tulevina vuosina. En oikein osaa sanoa, miten suhtaudun tähän tulevaan muutokseen. En osaa myöskään sanoa, onko tämä tuleva muutos parempi itselleni vai huonontaako se mahdollisuuksiani päästä sisään yliopistoon. Se jää sitten nähtäväksi tulevana keväänä. Onneksi kuitenkin näiden koulukiireiden ja stressin keskellä, pääsin eilen käymään Salossa moikkaamassa ystäviäni sekä tietenkin värjäämässä hiukseni. Tuntuu, että sain edes hieman aikaa itselleni tällä viikolla, eikä kaikki tekeminen liittynyt kokoajan opiskeluun. Pian tulettekin näkemään, millaiselta viikkoni näyttää opintojen osalta! 

Toivottavasti teillä oli ihana viikko! Itselläni ainakin hommaa riittää vaikka muille jakaa, mutta hyvällä vauhdilla ollaan kulkemassa kohti seuraavia etappeja. 

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kiinnostusta herättänyt

Tykkää Facebookissa