Best blogger day

keskiviikkona, lokakuuta 10, 2018


Vihdoin pääsette kuulemaan, mitä muuta ohjelmaa minulla oli kiireisenä viime viikon torstaina, aamulla olleen Hölmö nuori sydän -elokuvan lisäksi. Näin heti alkuun haluan todeta, että kaikki torstaipäivän ohjelmat olivat minulle ihan uusia kokemuksia, joten ylitin itseni useampaan otteeseen kyseisen päivän aikana! Mutta niin kuin jo aikaisemmin mainitsin, lähdin tosiaan torstaina matkaamaan kohti Helsinkiä ja nyt saatte kuulla, mitä minä tein Helsingissä torstai iltapäivällä. Aamuni alkoi siis upealla elokuvalla ja päättyi myöhään torstai iltana Helsingin rautatieasemalle, josta suuntasin yöksi takaisin kotiin. Junani lähti päivällä Turusta kolmen aikoihin ja oli määränpäässä ilta kuuden aikaan. Perille päästyäni, matkani jatkui Helsingin rautatieasemalta kohti Akvamariini Showroomia, missä tulikin vietettyä muutama tunti upeassa seurassa! 

Pelkäsin kyseisessä päivässä monenlaisia asioita, kuten sitä, että myöhästyn junasta tai ettei juna koskaan saapuisi tai mitä pahinta, pääsisi määränpäähänsä. Kaikki sujui matkan osalta kuitenkin oikein hyvin, mutta seuraavana pelkona olikin sitten se, että selviänkö Helsingin läpi oikeaan paikkaan. Onneksi keli oli aivan ihana. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja itselleni täysin tuntematon kaupunki osoittautui monimutkaisuutensakin jälkeen suhteellisen helpolta ymmärtää. Pääsin siis kaiken maailman peloista huolimatta onnistuneesti perille. Olin stressannut kyseistä päivää useamman viikon ajan ja vielä lisää stressattavaa sain siitä, että kyseisien tapahtumien takia jouduin siirtämään myös äidinkielen tenttiä, mutta se oli kyllä sen arvoista. Saa nähdä, milloin pääsen hoitamaan kyseisen tentin pois alta. Toivon mukaan se ei jää kovin pitkäksi aikaa odottamaan suorittamistaan. 

Tämän sekavan selityksen päätteeksi voin todeta, että viime viikon torstai oli kyllä yksi ihanimmista päivistä! Selvisin kaikista jännityksistä huolimatta ja olen ehkä hieman jopa ylpeä itsestäni.

You Might Also Like

2 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kiinnostusta herättänyt

Tykkää Facebookissa