Hölmö nuori sydän

lauantaina, lokakuuta 06, 2018


Vihdoin on tämä erittäin kiireinen ja töyntäyteinen viikko takana. Tätä viikkoa tuli odotettua kuin kuuta nousevaa ja nyt voin jälleen rauhassa istua alas ja hengähtää. Ensiviikon lukujärjestys näyttää myös oikein rennolle, joten ensiviikkoa ei tarvitse stressata samalla mitalla, kuin mitä tätä viikkoa tuli stressattua. Mutta nyt olisi kuitenkin aika kertoa tarkemmin mitä torstaina oikein tapahtui! Kerroin teille nimittäin niiden tenttikuulumisten lomassa, että torstai tulee olemaan erittäin kiireinen päivä. Vinkkasin myös, että luvassa olisi kaikkea jännittävää ja mielenkiintoista. Voisin hieman avata torstai aamuniani, joka alkoi eräällä erittäin mielenkiintoisella elokuvalla. Pääsin nimittäin mukaan Hölmö nuori sydän -elokuvan pressinäytökseen! Niistä torstai illan tapahtumista saatte kuulla lisää ensiviikolla.

Hölmö nuori sydän -elokuvassa rakastuneet nuoret, Kiira ja Lenni, kokevat täyskäännöksen Kiiran tultua raskaaksi. Elokuvassa kuvataan nuorten tuntemuksia ison päätöksen edessä, molempien omista näkökulmista. En osaa mitenkään erityisemmin arvostella elokuvia tai vaikka kirjoja, joten sellaista ette tule minulta saamaan. Lyhyesti haluan kuitenkin sanoa, että kyseinen elokuva oli näkemisen arvoinen ja jotenkin myös erittäin koskettava. Vaikkei elokuvan aihe itsessään henkilökohtaisesti kosketta minua, niin silti asiat oltiin saatu tuotua esiin todella kauniilla tavalla. Ja mitä nyt olen kyseistä kirjaa kerennyt lukea voin sanoa, että se on aivan mahtava! Vaikken yleisesti lue muita kuin oppikirjoja, niin kyseinen Hölmö nuori sydän -kirja tempaa lukijan kyllä matkaansa. Aivan mahtava kirja!

Oletteko ajatelleet, että menisitte katsomaan Hölmö nuori sydän -elokuvaa? 

You Might Also Like

4 Comments

 1. Mä oon nähnyt tuon leffan trailerin ja vaikka aihe ei mullekaan ole ajankohtainen, niin kuitenkin leffa vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! :) Pitää yrittää houkutella poikakaveri mukaan katsomaan sitä! :) Enkä muuten tiennyt, että siitä on kirjakin olemassa, pitää lukea se! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon kirjan avulla pääsi kyllä paljon lähemmin mukaan Hölmö nuori sydän -tarinaan. Vaikken paljoa kirjoja lue, enkä osaa mitään syvempää arvostelua antaa, niin silti voin sanoa erittäin suuret suositukset kyseiselle kirjalle!

   Poista
 2. Kivan kuuloista! Itse olen kyllä menossa katsomaan tuon leffan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulet pitämään kyseisestä leffasta!

   Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kiinnostusta herättänyt

Tykkää Facebookissa