Kuinka sujui ensimmäinen tentti?

torstaina, lokakuuta 04, 2018


Maanantaina minulla oli elämäni ensimmäinen tentti, joka sujui yllättävän hyvin. Hämmennyin siitä, miten helppo kyseinen tentti oli. Tai siis, ei tentti itsessään ollut niin helppo, muttei se ollut mitään ydinfysiikkaakaan, jota saatoin salaa pelätä. Tentin kysymykset olivat perinteisiä essee kysymyksiä, täysin samalla tavalla kuin lukiossa ja YO-kirjoituksissa! En oikein tiedä, mitä oikein kuvittelin, mutta ainakaan mitään suuria yllätyksiä ei tullut vastaan. Tenttiaikaa oli siis kolme tuntia ja itse oli paikalla noin puoleen väliin asti. Jotenkin tuntui, että kyseisen tentin kysymykset olivat todella helppoja ja yksinkertaisia, joten pelkään, että olen unohtanut jotain todella oleellista. Jään kuitenkin hyvillä mielillä odottamaan tentin tuloksia, joiden pitäisi saapua muutaman viikon kuluttua. 

Tästä alkaakin taas tiivis lukeminen tuleviin tentteihin. Ensiviikolla meillä olisi luvassa tietotekniikan koe, johon minun ei onneksi tarvitse paljoa kerrata, sillä tietokoneen ja monien ohjelmien käyttö sujuu lähes ongelmitta. Tai ainakin suuren käytön takia uskon, että lähes kaikkia mahdollisesti kokeessa tarvittavat asiat tulen luultavimmin osaamaan. Muutaman viikon kuluttua luvassa olisikin sitten jo kasvatustieteen ensimmäinen tentti, jonka alueen lukemisessa olen erittäin reippaasti myöhässä, kaikkien muiden kiireiden takia. Jotenkin tuntuu, etten ole hetkeen kerennyt ollenkaan hengähtää ja keskittymään itseeni, mutta ehkä se rytmi alkaa sieltä pikkuhiljaa löytymään. Tällä viikolla aikaa ei taaskaan jää itselleen, sillä luvassa on todella kiireinen ohjelma. Tänään minulla onkin erittäin työntäyteinen päivä ja luvassa on paljon kaikkea mielenkiintoista. Pienenä vinkkinä, tämä neiti suuntaa juuri nyt juna-asemalle ja tarkoituksena olisi suunnata kohti Helsinkiä. 

Jos haluat nähdä vilauksia päivästäni jo etukäteen, suosittelen lisäämään minut SnapChatissa nimimerkillä janikaemilias!

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kiinnostusta herättänyt

Tykkää Facebookissa