Luukku 14 - Vielä viisi päivää päiväkodissa

lauantaina, joulukuuta 14, 2019


Työkokeiluni häämöttää loppuaan, ja edessä on enää yksi kokonainen työviikko ja sitten työkokeiluni päättyy. Aloitin työkokeiluni kesäällä ja nyt, monien kuukausien jälkeen ja miljoonia kokoemuksia rikkaampana, olen saapumassa kokeiluni päätökseen. Aikaisemmat neljä kuukautta vietin päiväkodin isoimpien lasten ryhmässä, jossa on kaikki yli kolme vuotiaita. Nyt joulukuun ajan olen viettänyt päiväni pienien lasten ryhmässä, jossa tallustaa vuoden ja kahden ikäisiä pienokaisia. Onneksi minut on otettu ilolla ja innostuksella vastaan myös kyseiseen pienempien lasten ryhmään, niin kuin minut otettiin aikoinaan tuonne isompien puolelle. Tämän ansiosta olen viihtynyt myös tässä uudessa ryhmässä erittäin hyvin. Voin sanoa, että kaikin puolin tuo päiväkoti, jossa olen saanut viettää lähes puoli vuotta on aivan ihastuttava, henkilö kunta on mitä ihaninta ja myös minua on kohdeltu erittäin hyvin, vaikken virallisesti mikään työntekijä olekaan!

Hieman jännittää, mitä tämän jälkeen on edessä. Ja etenkin, että millaisilla fiiliksillä sitä ollaan sitten viikonpäästä, kun poistun työpaikalta viimeistä kertaa ja palautan työpaikan avaimetkin pomolle.  Se on sitten virallisesti siinä ja en tule enää ainakaan hetkeen palaamaan kyseiseen paikkaan. Tuolla on tullut vietettyä jo tosiaan viisi kuukautta ja lähes puolet tästä vuodesta on nähty samoja naamoja ja kuljettu samaa reittiä töihin. Jännittää, mutta samalla olen innoissani siitä, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Jospa pääsisin joskus vaikka tekemään sijaisuuksia ja pääsisin siinä samalla tervehtimään kaikkia tuttuja pienokaisia sekä tietenkin niitä ihania aikuisia. Se selviää sitten ensi vuonna. Tässä samaan aikaan kun jännittelen tuon työkokeilun loppumista, odotan kauhulla tulevaa tenttiä tämän vuoden lopussa, sillä luku-urakka alkaa olemaan hieman jäljessä kaikkien ylimääräisten juttujen takia. Toivottavasti saisin nyt viikonlopun aikana kirittyä aikatauluissa, jotta pääsen tenttiin hyvin valmistautuneena! 

Kaiken sen lisäksi, miten hyvin olen viihtynyt kyseisessä työpaikassa, olen saanut myös muutaman ihanan lahjan muistuttamaan tästä syksystä. Niistä olen erittäin kiitollinen! 

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kiinnostusta herättänyt

Tykkää Facebookissa