About me


Ihanaa, että olet löytänyt blogini pariin! People Believe blogin takaa löytyy nuori turkulainen naisen alku. Nimeni on Janika ja olen 19-vuotias kevään 2018 ylioppilas, sekä upean avomiehen rakastava avovaimo. Tämän hetkisiin suurinpiin tavoitteisiini kuuluu pääsy yliopistoon lukemaan psykologiaa, ja tämän lukuvuode vietänkin Turun Kristillisessä opistossa psykologian ja kasvatustieteen opintojen parissa. People Believe blogista löydät kaikenlaista mielenkiintoista luettavaa niin opiskeluun, valokuvaamiseen ja omaan elämääni liittyen! Myös ihmisten auttamista ja omien mielipiteideni jakaminen on lähellä sydäntäni, jonka takia kirjoitankin usein erilaisista vinkeistä. Blogini on suunnattu etenkin nuorille naisille ja opiskelijoille. Mukaan mahtuu myös juttuja kauneuteen ja muotiin liittyen, unohtamattakaan postauksista löytyviä upeita kuvia.

Mitään lemmikkejä meillä ei ole kotona, mutta minulla on kyllä kissa, joka elelee isäni luona Salossa. Muutimme avopuolisoni kanssa Salosta Turun keskustaan kun olin 15-vuotias, sillä aloitin opiskelut Turun Lyseon lukiossa. Blogia olen pitänyt jo vuodesta 2009, mutta aktiivisesti aloitin vasta vuonna 2012. Minut löytää myös youtubesta, johon olen aikoinani tehnyt enemmänkin videoita, mutta tällä hetkellä keskityn enemmän blogin ylläpitämiseen. Pidän erityisen paljon valkoisesta ja sen takia yritänkin pitää kaikki kuvani mahdollisimman raikkaina ja puhtaina, niin blogissani kuin Instagramissanikin! Myös blogillani on oma Instagram sekä Facebook -sivu, joista voi myös seurata blogini menoja. Lisää tietoa kaikista käyttämistäni Instagram tileistäni löydät täältä!

Kaikennäköiset viestit kuulumisista yhteistyöehdotuksiin asti ovat tervetulleita! Olisi myös ihana kuulla mitä juuri sinulle kuuluu. Herättikö jokin blogini postauksista jotain ajatuksia, tai etkö löydä etsimääsi. Vastailen kaikkiin tulleisiin sähköpostiviesteihin!

Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse: peoplebelieve-janika@outlook.com

Toivottavasti viihdyt!

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Tämän hetken luetuin

Tykkää Facebookissa